Marco Riecker

Interieurontwerp en projectmanagement

Marco Riecker® studio: pragmatisch en esthetisch
Iedere ruimte is uniek en vraagt om een unieke oplossing als het gaat om interieur en meubelontwerp. Marco Riecker ontwerpt stijlvolle meubels, keukens en kasten. Hij geeft advies, is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen, is verantwoordelijk voor het ontwerp en realiseert de productie. 

De meubels worden met de meest moderne technieken gefabriceerd, maar Marco Riecker levert ook ambachtelijke en handgemaakte producten. Hij ontwerpt opvallend design en maakt verrassende combinaties waar bouwmaterialen als hout en natuursteen domineren.

Van meubelontwerp tot realisatie:
Unieke stuks of grote series, van schetsontwerp tot de begeleiding van bouwprojecten: Marco Riecker levert zowel aan de particuliere klant als aan de zakelijke opdrachtgever. 

Ieder project is een nieuwe uitdaging. ‘Door mijn werkervaring en brede visie pak ik projecten multidisciplinair aan. Ik combineer methodieken vanuit verschillende bouwdisciplines tot dé oplossing.’ 

Marco Riecker gebruikt duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Hij werkt samen met een groot team creatieve en technische deskundigen.


Uitbreiding woonhuis en aanleg tuin en zwembad
Bouwaanvraag tekening